2016. szeptember 22., csütörtök

Az alulértékelt designer napszemüvegek

Mindenki hallott már a Ray Ban-ről és a Gucci-ról és kívánta, hogy bárcsak megengedhetne magának ilyen divatos szemüvegeket, de a való életben ez sokak számára csak álom marad. A napszemüveges divatvilág hajlamos átnézni az olyan tervezőkön, akik nem csupán innovatív, de megfizethetőbb szemüvegeket készítenek, ugyanolyan részletesen, stílusosan és minőséggel. Az alább felsorolunk 5 olyan, alulértékelt napszemüveg tervezőt, akikre nem csak érdemes odafigyelned, de szemüvegeikhez a bank berobbantása nélkül is hozzájuthatsz.

5 ALULÉRTÉKELT NAPSZEMÜVEG TERVEZŐ:

Le Specs-
Az ausztrál Le Specs különösebb felhajtásoktól mentes, de az 1980-as évek óta népszerű tervezőcég. Kereteik a 80-as években használt keretekre hasonlítanak és élénk színeiknek/mintáiknak köszönetően merész kisugárzást biztosítanak viselőjüknek. Ha némileg áramvonalas, de azért feltűnő stílusú napszemüveget szeretnél, náluk ilyeneket is találhatsz. A változatos stílusok, keretek és színváltozatok között te is biztosan megtalálod az egyéniségedhez illő példányt.

Etnia-
Az Etnia napszemüvegeket egy barcelonai csoport tervezi, akik külön büszkék arra, hogy termékeik fenntartható anyagokból készülnek. Napszemüvegeikben színes kristálylencséket alkalmaznak, amelyek nem csak strapabíróbbá teszik azokat, de élénk színeket is kölcsönöznek nekik. A keretek között a retro stílusútól a modernig minden fajta megtalálható, szemet gyönyörködtető mintákkal és sikkes dizájnnal. Remekül kifejezheted önmagad ezen aprólékosan gyártott és színpompás napszemüvegekkel!

Pared-
A Pared tervezőcég elsődlegesen a részletekre fókuszál. Az egyszerű keretek és színek a Pared napszemüvegei esetében finom részletességgel párosulnak. A Pared-nél büszkék arra, hogy kizárólag a legmagasabb minőségű, kézzel készített, egyedi tervezésű napszemüvegeket kínálják.

Quay Australia-
A Quay Australia egy Melbourne-i családi válallkozás, amely 2009-ben lépett be a nemzetközi piacra. Ezen napszemüvegeket főleg a gondtalan hozzáállású egyéneknek szánják, erről tanúskodnak a merész keretek, a feltűnő színek és az egyedi minták is. Számos ünnepelt sztárt láttak már Quay Australia napszemüveget viselni, ugyanakkor a 60$ alatti áruknak köszönhetően ezek az átlagember számára is elérhetőek.

Komono-
A Komono egy belga cég, mely az egyszerű mintákat kiegyensúlyozott részletekkel kombinálja. Egyedi kereteik már alapból kiemelkednek a konkurrens mezőnyből, de igazi ragyogásukat főképp a finom részletek és színek adják.
Ha olyan típust keresel, amelyik kiegészíti a saját stílusodat vagy kifejezőbb napszemüveget szeretnél, ezen terveknél megtalálhatod a számításodat. Kifejezetten ügyelnek a minőségre és egyidejűleg az apró részletek kihangsúlyozására is. Lehet, hogy nem Gucci termékekről van szó, de napszemüvegeik megadják a sztár életérzést, az azzal járó árcédula nélkül. Végső soron, amennyiben megfizethető, de mégis jó minőségű designer napszemüveget keresel, a fentiek bármelyike tökéletes lehet számodra.